Autorrentat

Servei a càrrec del propietari

Amb el servei d’autorrentat seràs tu qui s’encarregui del rentat i l’acabat del teu company o companya, amb un preu més econòmic. Com a casa, però amb eines i productes professionals.

En aquest servei dispondreu d’una banyera totalment independent per a vosaltres, per tal que estigueu còmodes i separats del servei de perruqueria professional.

No has de portar res de casa, nosaltres et proporcionem tot el material necessari. Abans de començar et donarem el davantal i les tovalloles. Durant el procés dispondràs del xampú que necessitis, sempre de gamma alta, totalment natural i de màxima qualitat. Per a l’assecat, dispondràs d’un assecador de tipus professional totalment independent per al teu ús. Per a finalitzar amb un bon acabat, també et proporcionarem altres estris professionals com ara respalls i cardes, així com estris de neteja entre d’altres.

En aquest servei, tot i ser tu el protagonista, sempre pots demanar-nos assessorament professional. Nosaltres t’aconsellarem en què i com és més adient per al millor resultat. Estarem al teu costat per al que puguis necessitar. No dubtis en preguntar-nos, estem al teu servei!


Vols demanar cita?


A %d blogueros les gusta esto: