Una mica sobre mi…

El meu nom és Sara Pons i ara fa més de 15 anys, quan vaig començar el meu primer curs de perruqueria canina amb només 16 anys, no hagués imaginat mai arribar a on sóc ara. Després de molt d’esforç i de treballar en més de 10 perruqueries en tots aquests anys, amb professionals molt importants dins el sector caní i amb estils ben diferents, tinc l’expertesa i el domini professional per a iniciar aquest nou projecte anomenat Cadelos.

Treballar en el sector de la perruqueria canina m’ha aportat molt, no només professionalment sinó que també personalment. Aquesta professió, de tipus vocacional en el meu cas, m’ha obert la porta a un munt de persones i històries, algunes més tendres que d’altres, però sempre amb el component afectiu necessari per a créixer com a persona. Cursos, seminaris, exposicions… molts moments que et donen molt professionalment, però amb persones realment increibles i enriquidores.

Des que tinc ús de raó m’he vinculat molt emocionalment als animals, i en concret, d’una manera molt estreta en el cas dels gossos. Sempre hem estat acompanyats d’un amic a casa, i encara que alguns ja no hi són, sempre formen part de nosaltres en la nostra història familiar. Després de molts anys, puc dir que cadascun d’ells m’ha ensenyat unes coses diferents i, mica en mica, m’han fet la persona que sóc ara.

Cadelos és un projecte familiar nou, el qual comencem amb molta il·lusió des de zero. Després de tota la trajectòria professional, estic realment feliç que hagi arribat aquest moment tan esperat. Després de molts anys d’esforç, és el moment de poder compartir amb el poble el que he après al llarg dels anys.

A diferència d’altres perruqueries i botigues canines de la resta de Catalunya, Cadelos té un component social molt important. Considerem els nostres valors com a principals i imprescindibles en el concepte de negoci. No podem entendre un negoci sense el comerç de proximitat. Per a nosaltres les petites empreses que col·laboren amb nosaltres són les nostres arrels i el tracte directe i personal amb el client és una prioritat indispensable i essencial. No defensem el comerç industrial intensiu i invasiu, de la mateixa forma que creiem que un poble amb més comerços és més ric, robust i fort.

Des del punt de vista professional, Cadelos s’estableix en el sector com a referent en el benestar animal, tant a nivell físic com psicològic, però sempre amb una vessant naturista i ecològica inexcusable. Després de tot el coneixement addquirit pel sector, seria impossible no defendre productes 100% naturals i tècniques no invasives. Tenint en compte aquest punt, trobo que apostar per productes naturals d’alta qualitat que no afectin negativament al nostre amic o al medi ambient hauria de ser obligatori en aquesta professió.

Espero i desitjo seguir contribuint així en aquesta gran professió, encetant aquesta nova etapa amb aquest projecte, sempre d’una manera propera i professional vers el client, però sobre tot servicial amb el nostre amic. Només puc agraïr a tots aquells que ho feu possible, però sobre tot donar les gràcies als quatre potes per fer-me arribar on sóc: per molts anys al vostre costat.


A %d blogueros les gusta esto: