Perruqueria Canina Professional

Servei personalitzat a càrrec de Sara Pons

Oferim un servei complet de Perruqueria i Estilisme Caní a mans de Sara Pons, perruquera canina amb més de 15 anys d’experiència professional en el sector.

Prioritzem al màxim el benestar de l’animal durant el servei, reduint al mínim l’estrès i l’ansietat, afavorint la relaxació mitjançant tècniques com ara l’aromaterapia, entre d’altres. La comoditat, la tranquilitat i l’estat anímic general del teu company o companya és molt important per a la seva salut psicològica. Un bon tracte en el nostre servei garantirà una millor actitud vers una propera vegada en la perruqueria.

Treballem amb tot tipus de tècniques i estils segons la necessitat, el tipus de raça i la demanda del client. Tall a tisora, màquina, stripping, trimming, desllanat, cardat… Un ampli ventall d’acabats tant contemporanis com clàssics, on el client és qui decideix l’estil final. Per suposat, també ens encarreguem de la desparasitació, el tall d’úngles, la higiene de les orelles i la zona genital-anal.

Utilitzem únicament productes naturals de gamma alta amb la finalitat de protegir la dermis del nostre amic i aconseguir un acabat professional. Disposem dels millors aconicionadors i xampús específics, així com també de perfum natural opcional a petició del client.


Vols demanar cita?


A %d blogueros les gusta esto: