Preguntes Freqüents

Cal demanar cita prèvia pel servei de perruqueria i autorrentat?

Sí, tant pel servei de perruqueria professional com d’autorrentat, s’ha de demanar sempre cita prèvia amb antelació. Només s’acceptaran gossos sense cita en cassos molt puntuals en els que es pugui de manera concreta i sempre segons feina.

Com demano cita prèvia?

La manera més còmode és per via telefònica o presencial, tot i que també es pot sol·licitar per via correu electrònic o mitjançant les xarxes socials.

Puc demanar cita pel servei d’autorrentat i el servei de perruqueria professional el mateix dia i hora?

Sí, si tens dos gossos. El servei d’autorrentat serà al teu càrrec en una banyera totalment independent i el servei de perruqueria es durà a terme per separat paral·lelament al teu costat.

El meu gos no està acostumat, el puc portar?

Sempre farem una valoració prèvia amb els pros i els contres del servei demanat pel client juntament amb l’estat de l’animal. Per exemple, segurament no podrem optar a un tall a tisora professional si l’animal és agressiu o molt nerviós. Per això cal sempre una valoració detinguda amb el propietari on s’exposin les expectatives i les limitacions.

Tinc un gat, el puc portar a la perruqueria?

Els gats són animals molt diferents als gossos, amb un caràcter i un temperament identitari propi. Degut a aquest motiu, el servei de perruqueria felina el considerem com a especial. Com a norma principal, el gat ha d’estar acostumat i tenir una actitud dòcil, ja que, com que no tenim servei veterinari, nosaltres no apliquem cap sedació a l’animal ni cap altre tractament farmacològic previ. Pel que fa al propietari, aquest ha de romandre durant tota la sessió de perruqueria per tal de garantir un bon servei.

Quin preu té el servei professional de perruqueria?

Depèn de molts factors. Tot i que tenim uns preus estipulats prèviament segons raça, tamany, tipus de pèl i l’acabat final, el preu de la perruqueria pot variar segons l’estat higiènic de l’animal, de la mateixa manera que les hores totals invertides en el servei. Si només s’ha de rentar, el preu és més econòmic que si també s’ha de tallar.

Quin preu té el servei d’autorrentat?

Els preus orientatius de l’autorrentat (servei a càrrec del client) són els següents:

Gos petit de pèl curt fins a 8kg – 9€
Gos petit de pèl llarg fins a 8kg – 12€
Gos mitjà de pèl curt – 18€
Gos mitjà de pèl llarg – 20€
Gos gran de pèl curt- 22€
Gos gran de pèl llarg – 24€

Puc portar el meu gos només a tallar ungles?

Sí, el preu llavors és de només 6€. Tot i que és recomanat, no cal cita prèvia, sempre i quan no hi hagi feina en aquell moment. El temps aproximat és de 10 minuts i el client ha de romandre durant el servei.

A %d blogueros les gusta esto: